Kremācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, apbedīšanas nams Sarkandaugavā

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts: Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana- visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA, apbedīšanas nams, birojs Pārdaugavā

Buļļu 46, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts:

Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana - visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Mirušā transportēšana pa Latviju - 0,70 EUR/ km ✓ Steidzama kremācija (darba dienās, 24 stundu laikā) - 100.00 EUR ✓ Kremācijas zārks - 40.00 EUR ✓ Zārks - no 180.00 EUR ✓ Morga pakalpojumi, saglabāšana - 10.00 EUR diennaktī ✓ Čības, apģērbi, lakatiņi, tautiskās segas - no 15.00 EUR ✓ Sēru runa atvadu zālē - no 100.00 EUR ✓ Sēru mūzika (vijole, flauta, saksofons, solists, elektroniskās ērģeles) - no 100.00 EUR  ✓ Dekoratīvās urnas - no 50.00 EUR ✓ Urnas uzglabāšana virs 45 dienām - 2,00 EUR dienā, pēc iepriekšējās vienošanas - 10 EUR mēnesī ✓ Urnas piegāde līdz mājai pa Latviju - 25.00 EUR ✓ Urnas apglabāšana kapsētā (Rīgā, Valmierā) - 60.00 EUR ✓ Pavadvēstule urnas transportēšanai uz ārzemēm - 20.00 EUR ✓ Urnas nosūtīšana uz ārzemēm - pēc pieprasījuma    ✓ Dokumentu noformēšana (VSAA, SOC palīdzība, miršanas apliecība) - 25.00 EUR par katru dokumentu.

 

✓ Visas cenas noradītas ar PVN ✓ Citu firmu pakalpojumu cenas nav iekļautas ✓ Slimnīcas morga pakalpojumi cenā nav iekļauti ✓ Ievērojam Ministru kabineta noteikumi Nr.600 "Kremācijas noteikumi"

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Ilūkstes 54 k.2, Rīga, LV-1082
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā.

Raunas apbedīšanas un kapu labiekārtošanas birojs

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzticiet mums savas rūpes un būsim jūsu rīcībā 24/7:

Cieņpilna mirušā transportēšana ar katafalku un bēru ceremonijas organizēšana Vidzemē. Kapu vietas labiekārtošana - pieminekļi, apmales, soliņi, robežmalu un atbalsta malu/mūru izveide. Kapu labiekārtošana visā Latvijā.  

Apbedīšanas birojs Atvadas, SIA

Lielā 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Palīdzēsim jums grūtā brīdī, uzņemoties visus ar apbedīšanu saistītos jautājumus. Atbildība un individuāla pieeja. Konsultācija, bēru organizēšana, aizgājēja transportēšana (katafalks), morga pakalpojumi, kremēšanas pakalpojumi, zārki – piederumi, kapavietu labiekārtošana.

Pauzers, Tukuma apbedīšanas birojs

Pauzera 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Tukuma apbedīšanas birojs "Pauzers", sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Tukuma pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650. Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks. Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

AB Tāle, SIA, Tāle apbedīšanas birojs

Sabiles 5, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Kandavas apbedīšanas birojs sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Kandavas pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650.

Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks.

Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

Rieta, SIA

Saules 21, Ventspils, LV-3601
Apbedīšanas pakalpojumi Ventspilī:

Birojs "RIETA" - piedāvā Jums pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Apbedīšanas birojs piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Piedāvājumā kapa vietu kopšana, labiekārtošana un restaurēšana.

Karāls Plus, SIA, apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Mārupes 5, Rīga LV-1002
Var zvanīt: Jebkurā diennakts laikā klienta tuvinieki/radinieki var zvanīt uz bezmaksas tālr. 80007044. Katru situāciju mēs izskatām individuāli, jo mums pirmajā vietā ir klients. Uzņēmumā darbojas atlaižu sistēma. Apbedīšanas cenu piedāvājumi: Apbedīšanas birojs „Karāls” piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Akmens Carnik, IU, Filiāle

Raiņa 21, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
katafalks Mersedes-Benz, cinka zārks, koka zārks, kapu sveces, dažādu konfesiju mācītāji, zārki, krusti, kremācija

OB BIROJS, SIA

Loka 8, Rīga LV-1067
Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "Obelisk" nodrošina visa veida apbedīšanas pakalpojumus, ievērojot tradīcijas un ētiku. Apbedīšanas nams "Obelisk" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no bēru piederumiem un transporta, beidzot ar apbedīšanas organizēšanu kapos vai kremāciju. Аpbedīšanas birojs parūpēsies par visiem bēru organizatoriskajiem jautājumiem.

LIENAS KALNIŅAS APBEDĪŠANAS PAKALPOJUMI, SIA

Meldru 4, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Par mums:

Apbedīšanas uzņēmums Cēsīs, kas nodrošina pakalpojumus, sākot no transportēšanas, bēru ceremonijas vai kremācijas organizēšanas, beidzot ar izvadīšanas rituālu kapos vai atvadu zālē. Piedāvājumā katafalks, zārku nesēji, bēru ceremonijas vadītāji.

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Rīgas Privātajiem Kapiem ir dažas priekšrocības:: ✓ Pie kapiem ir ierīkota ērta autostāvvieta ✓ Visai kapu teritorijai ir pievadīta ūdensapgāde un elektrība, kas jūtami atvieglo kapa vietu apkopi ✓ Apbedījumu vietas var rezervēt iepriekš, par to veicot reizi gadā nelielu iemaksu ✓ Iespējams veikt apbedīšanu un pārapbedīšanu Rīgas Privātajos Kapos no jebkuras vietas Latvijā un ārzemēs ✓ Nopērkot vai rezervējot apbedījumu vietas Rīgas Privātajos Kapos, dzīves vietas deklarācijai nav nozīmes ✓ Iespējams noformēt līgumu par kapa vietas mantošanu ✓ Iespējama ģimenes apbedījuma vietas ierīkošana ✓ Rūpes par apbedījumu vietas apkopi un uzlabošanu var uzticēt Rīgas Privātiem Kapiem ✓ Personām, kuras ir vecākas par 70 gadiem un kuras ir iepriekš noslēgušas līgumu par visu apbedīšanas pakalpojumu kompleksu, paredzētas atlaides ✓ Iespējama nepieciešamo dokumentu sagatavošana un juridisko formalitāšu kārtošana apbedīšanai atbilstoši Latvijas valsts likumiem

Jaunlambikas, SIA, Skaistas Atvadas

"Jaunlambikas" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Apraksts:

Apbedīšanas birojs Jaunlambikas (Skaistas atvadas) palīdzēs Jūsu dzīves smagākajos brīžos izvadīt pēdējā gaitā Jūsu tuvinieku. Apbedīšanas birojs piedāvā zārkus, krustus, urniņas, izvadīšanas pakalpojumus. Izgatavojam zārkus pēc individuāla pasūtījuma. Iespējama zārku gravēšana ar ornamentu. Nodarbojamies arī ar zārku vairumtirdzniecību, tirdzniecību un ražošanu.

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga LV-1055
Apraksts: "Buļļu46.lv" – nodrošinās atbalstu un palīdzību visu diennakti .Pilns rituālo pakal pojumu komplekss. Mums ir svarīgi, lai jūs pienācīgi atvadītos no sava mīļotā, bet mēs parūpēsimies par pārējo. Mūsu speciālisti jums palīdzēs 24h/7.